eToro
Platforma multi-active cu peste 2000 de instrumente
Comisioane și spread-uri reduse pentru ETF-uri și acțiuni
Asigurare de până la 1 milion de euro / GBP / AUD
Tranzacționare socială cu o comunitate foarte mare de peste 20 de milioane de utilizatori
Portofolii de investiții gata făcute
Facilitatea de copiere a tranzacțiilor altor investitori

eToro - Informații Generale


Rate de Rebate

eToro este o platformă multi-active care oferă atât investiții în acțiuni și criptomonede, cât și tranzacționarea CFD-urilor.

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani rapid din cauza efectului de levier. 79% din conturile de investitori de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul mare de a vă pierde banii.

Performanța trecută nu este un indiciu al rezultatelor viitoare. Istoricul de tranzacționare prezentat este de mai puțin de 5 ani întregi și poate să nu fie suficient ca bază pentru decizia de investiție.

Copy trading este un serviciu de gestionare a portofoliului, oferit de eToro (Europe) Ltd., care este autorizat și reglementat de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din Cipru.

Investițiile în criptomonede nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului, capitalul dumneavoastră este în pericol. Se poate aplica taxarea profitului obținut din tranzacționarea criptomonedelor.

eToro USA LLC nu oferă CFD-uri și nu face nicio declarație și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acuratețea sau completitudinea conținutului acestei publicații, care a fost pregătită de partenerul nostru folosind informații despre eToro, care nu sunt specifice unei entități disponibile public.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la office@fxrebate.ro.

eToro Prezentare Generală

eToro a fost fondată în 2007 cu viziunea de a deschide piețele globale, astfel încât oricine să poată tranzacționa și investi în mod simplu și transparent. Grupul eToro este alcătuit din platforma eToro, locul nostru de tranzacționare și investiții multi-active, portofelul nostru criptografic și schimbul de criptare în lanț.

eToro este o comunitate globală de peste 20 de milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții. Platforma permite utilizatorilor să cumpere, să dețină și să vândă cu ușurință active, să își monitorizeze portofoliul în timp real și să tranzacționeze ori de câte ori doresc.

Oferim utilizatorilor noștri o gamă de active în care să investească - de la acțiuni fracționate, până la mărfuri, FX, ETF-uri și criptomonede, precum și o alegere a modului de investiție. Aceștia pot tranzacționa direct ei înșiși, pot copia strategia de investiții a unui alt investitor mai experimentat sau pot investi într-unul din portofoliile noastre.

eToro acționează ca o punte între vechea lume a investițiilor și cea nouă, ajutând investitorii să navigheze și să beneficieze de tranziția activelor către blockchain. eToro este singurul loc în care investitorii pot deține active tradiționale precum acțiuni sau mărfuri alături de active „noi” precum Bitcoin. Credem că în viitor toate activele vor fi tokenizate și că cripto este doar primul pas în această călătorie.

Pe măsură ce tehnologia a evoluat, la fel și afacerea eToro. În 2018, am creat infrastructura, sub forma unui portofel criptografic și a unui schimb criptografic în lanț, care susține angajamentul eToro de a facilita evoluția activelor tokenizate. Credem că valorificarea tehnologiei blockchain va permite eToro să devenă primul furnizor de servicii cu adevărat global, permițând tuturor să tranzacționeze, să investească și să economisească.

eToro este reglementat în Europa de Cipru Securities and Exchange Commission, în Marea Britanie de Financial Conduct Authority și în Australia de Australian Securities and Investments Commission.


eToro Detalii
Denumirea Companiei eToro (Europe) Ltd, eToro (UK) Ltd, eToro AUS Capital Limited, eToro (Seychelles) Ltd
Țara Cipru
An Înființare 2007
Sediu Principal Cipru
Sedii Secundare Australia, Marea Britanie, Seychelles, SUA
Angajați 400+
Licență CySEC 109/10, ASIC 491139, FSA SC #SD076
Clienți SUA Nu
Clienți Japonezi Nu
Clienți Europa Da
Clienți Canadieni Nu
Țări Restricționate Africa de Sud, Albania, Algeria, Anguilla, Antarctica, Antigua și Barbuda, Arabia Saudită, Armenia, Aruba, Bahamas, Barbados, Belarus, Belgia, Benin, Bermuda, Bhutan, Bosnia și Herțegovina, Botswana, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Cambodgia , Camerun, Canada, Capul Verde, CAR, China, Ciad, Comore, Congo, Coasta de Fildeș, Coreea de Nord, Croația, Cuba, Curacao, Djibouti, Dominica, El Salvador, Etiopia, Fiji, Gabon, Gambia, Georgia de Sud, Ghana, Groenlanda, Grenada Guam, Guatemala, Guineea, Guineea-Bissau, Guineea Ecuatorială, Guyana, Haiti, Honduras, Hong Kong, India, Insula Norfolk, Insulele Aland, Insulele Chagos, Insula Crăciunului, Insula Cocos, Insulele Falkland, Insulele Feroe, Insula Heard, Insulele Marshall, Insulele Pitcairn, Insulele Virgine, Irak, Islanda, Israel, Jamaica, Japonia, Kârgâzstan, Laos, Liban, Lesotho, Liberia, Libia, Macau, Macedonia, Madagascar, Malawi, Malaezia, Maldive, Mali, Mauritania, Mauritius, Micronezia, Moldova, Mongolia, Muntenegru, Marianele de Nord, Maroc, Mozambic, Myanmar, Namibia, Nepal, Noua Zeelandă, Nicaragua, Niger, Niue, Olanda, Pakistan, Palau, Palestina, Panama, Papua Noua Guinee, Paraguay, Portugalia, Puerto Rico, Rusia, Rwanda, Sfânta Elena, Saint Kitts și Nevis, Samoa Americană, Sfânta Lucia, Sfântul Vincențiu, Samoa, San Marino, Sao Tome, Serbia, Sierra Leone, Singapore, Saint Maarten (partea olandeză), Slovenia, Somalia, Sri Lanka, Sudan, Surinam, Svalbard și Jan Mayen, Swaziland, Siria, Taiwan, Tadjikistan, Tanzania, Togo, Tokelau, Tonga, Trinidad și Tobago, Tunisia, Turcia, Turkmenistan, Insulele Turks și Caicos, Tuvalu, Uganda, Uzbekistan, Vanuatu, Vatican, Venezuela, Yemen, Zambia, Zimbabwe

78% din conturile CFD pierd bani


Autoritate de Reglementare
Agenție Comisia Pieței de Capital și a Valorilor Mobiliare a Republicii Cipru
Prescurtare Denumire Reglementator CySEC (MiFID)
Țara Cipru
Capitalizarea Minimă EUR 730,000
Legislație Privind Conturile Individuale Da
Descriere

Comisia Pieței de Capital și a Valorilor Mobiliare a Republicii Cipru (CySEC) este o autoritate publică independentă de supraveghere pentru piața serviciilor de investiții financiare și ale tranzacțiilor de valori mobiliare desfășurate în cadrul Republicii Cipriote.

CySEC va executa supervizarea eficientă pentru a asigura protecția investitorilor și dezvoltarea corectă a pieței de capital.

Vizitează website

78% din conturile CFD pierd bani

Agenție Autoritatea de Supraveghere Financiară din Marea Britanie
Prescurtare Denumire Reglementator FCA UK
Țara Marea Britanie
Capitalizarea Minimă GBP 730,000
Legislație Privind Conturile Individuale Da
Descriere

FCA reglementează industria serviciilor financiare în Marea Britanie.

Obiectivul principal este să asigure stabilitatea și buna funcționare a piețelor financiare astfel încât consumatorii să primeasca un serviciu corect. Acest lucru înseamnă că, industria financiară să funcționeze cu integritate, firmele să ofere clienților produse și servicii corespunzătoare astfel încât consumatorii să aibă încredere că firmele au cele mai bune interese pentru a deservii nevoilor acestora.

Vizitează website

78% din conturile CFD pierd bani

Agenție Comisia Pieței de Capital și a Investițiilor a Australiei
Prescurtare Denumire Reglementator ASIC
Țara Australia
Capitalizarea Minimă AUD 1,000,000
Legislație Privind Conturile Individuale Da
Descriere

ASIC este organismul de reglementare a serviciilor corporatiste și a pieței financiare din Australia.

ASIC contribuie la reputația și bunăstarea Australiei prin oferirea asigurării că piețele financiare din Australia sunt corecte și transparente, totodată oferind încredere și informând continuu investitorii și consumatorii de servicii financiare.

Vizitează website

78% din conturile CFD pierd bani

Agenție Autoritatea de Servicii Financiare a Seychelles
Prescurtare Denumire Reglementator FSA Seychelles
Țara Seychelles
Capitalizarea Minimă N/A
Legislație Privind Conturile Individuale Nu
Descriere

Rolul Autorității de Servicii Financiare (FSA) este de a crea un mediu favorabil pentru creșterea și dezvoltarea industriei serviciilor financiare din Seychelles, concominent cu strategia de dezvoltare economică a țării și în conformitate cu normele locale și internaționale precum și cu Cele mai Bune Practici.

Pe langa rolul de mai sus, FSA Seychelles mai are ca obiectiv protecția participanților din sectorul serviciilor financiare non-bancar din Seychelles, prin construirea unui mediu profesionist și etic.

Vizitează website

78% din conturile CFD pierd bani


Particularități ale Conturilor de Tranzacționare

Tipuri de Conturi Individual, Corporate
Levier Maxim 30:1
Mărimea Tranzacție Min. 0.01 Loturi
Mărimea Tranzacție Max. 50 Loturi
Spreaduri Spread-uri eToro
Tipuri de Spreaduri Spread-uri variabile
Nr. Zecimale ale Prețului 5
Comision Spread-uri eToro
VPS (Server Virtual Privat) Nu

Particularități de Tranzacționare
Instrumente Tranzacționabile Forex, Metale, Mărfuri, Indici, Acțiuni, Cryptomonede
Ordine OCO Nu
Trailing Stops Nu
Tranzacționarea cu un Singur Click Da
Permiterea Scalpingului Nu
Permiterea Hedgingului Nu
Acceptă Tranzacționarea pe Știri Da
Acceptă Expert Advisors Nu
Conturi Islamice Da
Copiere Tranzacții Da

Platforme acceptate

Platforme de Tranzacționare eToro, Mobile
Platforme de Mobil eToro Android, eToro iOS (iPhone/iPad)
Suport API Nu
Conturi Administrate Nu
Opțiunea pentru Platforme MAM/PAMM Da
Platforme Principale MAM/PAMM Da
Ora Serverului de pe Platformă GMT + 02:00
Schimbarea Automată a Fusului Orar Da
Fusul Orar de Referință Eastern Standard Time (EST)
Conturi Demo Fără Termen de Expirare Da

Informații Privind Alimentarea Contului

Metode Depunere Transfer Bancar, Card de Credit/ Debit, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Sofort, IDeal, Paypal, POLi
Metode de Retragere Transfer Bancar, Card de Credit/ Debit, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Sofort, IDeal, Paypal, POLi
Transferuri de la un Broker la altul Nu
Moneda Contului USD
Banca Fondurilor Clienților N/A
Dobândă pentru Fondurile Netranzacționate Nu
Legislație Privind Conturile Individuale Da


Cashback pe modelul CPA

CPA reprezintă cost per achiziție, ceea ce înseamnă că partenerul ales de dvs. ne va plăti o singură dată pentru trimiterea dvs. la serviciul lor. Nu este un cashback constant, precum cele bazate pe volumul din operațiuni. Puteți obține aceste oferte o singură dată pentru serviciul contractat de la un partener și de obicei sunt doar pentru clienți noi care nu au mai beneficiat de serviciile acelui partener in trecut.

Află mai multe


Calificative

Popularitate Clienți:

Costuri Competitive:

Rating Reglementator:

Rating Utilizatori:

Lasă un Calificativ


eToro Serviciul Clienți

 Asistență NON-STOP

 Limbi: Arabă, Chineză, Cehă, Daneză, Franceză, Germană, Italiană, Norvegiană, Olandeză, Poloneză, Portugheză, Română, Rusă, Spaniolă, Suedeză

 Email, Telefon, Chat Live

Contact eToro


Înveți despre investiții pe piețele financiare?

La FxRebate gasești partenerul care ți se potrivește cel mai bine.

Discută cu un consilier FxRebate despre programul de educație!!