Centru de Ajutor

Tipuri Deal-uri FxRebate

La FxRebate lucrăm cu o mulțime de parteneri și diverși furnizori de servicii financiare din întreaga lume. Desigur, nu toate parteneriatele de afiliere sunt la fel. În prezent, avem 3 tipuri principale de rebate: Volum din operațiuni, CPA, Ofertă combinată (Volum din operațiuni și CPA) și o categorie suplimentară numită Bonus FxRebate. În acest articol vom descrie toate tipurile de oferte pe care le are FxRebate.


Cashback pe volum din operațiuni

În acest tip veți primi rebate în funcție de volumul din operațiunile pe care le faceți. Pe baza acestui fapt, veți genera comision către partenerul dvs. Deoarece vă aflați în rețeaua afiliată FxRebate, vom primi o parte din acest comision pe care îl platiți catre partenerul ales și vă vom trimite majoritatea înapoi, sub formă de rebate. În aceste fel câștigați bani în mod constant atunci când plătiți comision către partenerul dvs.

Exemplu: Ați efectuat un volum de 30 de loturi la partenerul dvs. Ați plătit 300 USD în spread-uri și comisioane pentru aceste operațiuni. FxRebate primește 100 USD din acest costuri. Pe baza acordului dvs. asupra ratei de rebate specificată pe portalul FxRebate, veți primi între 70 și 90 USD ca rebate în contul dvs. FxRebate.

Cashback pe modelul CPA

CPA reprezintă cost per achiziție, ceea ce înseamnă că partenerul ales de dvs. ne va plăti o singură dată pentru trimiterea dvs. la serviciul lor. Nu este un cashback constant, precum cele bazate pe volumul din operațiuni. Puteți obține aceste oferte o singură dată pentru serviciul contractat de la un partener și de obicei sunt doar pentru clienți noi care nu au mai beneficiat de serviciile acelui partener in trecut.

Exemplu: Vă înregistrați la un partener de servicii financiare prin link-ul nostru de afiliere și îndepliniți toate cerințele pentru modelul CPA (cum ar fi depunerea a cel puțin 500 USD, efectuare de operațiuni de volum a cel puțin 5 loturi etc.). Apoi, partenerul dvs. va confirma oferta CPA și FxRebate este plătit cu 400 USD. Împărțim majoritatea acestei sume cu dvs. (de exemplu, cu 300 USD vă vom credita contul FxRebate). În felul acesta obțineți cashback doar cu o înregistrare!

Ofertă combinată

Există mai multe cazuri când ofertele pot fi combinate. Desigur, atunci când acesta este cazul, este întotdeauna afișat pe pagina partenerului în secțiunea „Tipul ofertei”. De obicei, partenerilor le place să combine oferte CPA și pentru volumul din operațiuni.

Exemplu: Cu un partener avem un contract prin care acesta va plăti FxRebate 3% din volumul operațiunilor sau 50% din veniturile acestora. De exemplu, efectuați operațiuni mai mult de 5 ori decât depozitul dvs. (1,000 USD) și ați obținut 200 USD în cashback. Veți primi 150 USD ca CPA și, de asemenea, 100 USD ca volum din operațiuni, în contul FxRebate.

Bonus FxRebate

Bonusul este atunci când nu primiți nicio compensație ca rebate (CPA sau volum din operațiuni), dar primiți ceva de la FxRebate pe care nu l-ați primi dacă v-ați fi înregistrat pe cont propriu (Materiale informative despre piața financiară, Soluții software (EAs), alte materiale educative, etc.).

Exemplu: Puteți obține gratuit pentru o anumită perioadă să încercați unele dintre software-urile dezolvate și testate în timp de partenerii FxRebate.

* Toate exemplele de aici au doar scop informativ și nu pot fi considerate oferte.