Centru de Ajutor

Tipuri Deal-uri FxRebate

La FxRebate lucrăm cu o mulțime de brokeri și diverși furnizori de servicii financiare din întreaga lume. Desigur, nu toate parteneriatele de afiliere sunt la fel. În prezent, avem 3 tipuri principale de rebate: Volum de tranzacționare, CPA, Ofertă combinată (Volum de tranzacționare și CPA) și o categorie suplimentară numită Bonus FxRebate. În acest articol vom descrie toate tipurile de oferte pe care le are FxRebate.


Cashback pe volum de tranzacționare

În acest tip veți primi rebate în funcție de volumul de tranzacționare pe care îl faceți. Pe baza acestui fapt, veți genera comision către furnizorul dvs. (broker, bursă, bursă de criptomonede, etc.). Deoarece vă aflați în rețeaua afiliată FxRebate, vom primi o parte din acest comision pe care îl platiți catre furnizorul ales și vă vom trimite majoritatea înapoi, sub formă de rebate. În aceste fel câștigați bani în mod constant atunci când plătiți comision către furnizorul dvs.

Exemplu: Ați tranzacționat 30 de loturi pe piața valutară în EUR/USD la brokerul dvs. Ați plătit 300 USD în spread-uri și comisioane pentru aceste tranzacții. FxRebate primește 100 USD din acest comision. Pe baza acordului dvs. asupra ratei de rebate specificată pe portalul FxRebate, veți primi între 70 și 85 USD ca rambursare în contul dvs. FxRebate.

Cashback pe modelul CPA

CPA reprezintă cost per achiziție, ceea ce înseamnă că furnizorul dvs. ne va plăti o singură dată pentru trimiterea dvs. la serviciul lor. Nu este un cashback constant, precum cele bazate pe volumul de tranzacționare. Puteți obține aceste oferte o singură dată pentru un cont și de obicei sunt doar pentru conturi noi.

Exemplu: Vă înregistrați la un broker / bursă / furnizor de servicii financiare prin link-ul nostru de afiliere și îndepliniți toate cerințele pentru modelul CPA (cum ar fi depunerea a cel puțin 500 USD, tranzacționarea a cel puțin 5 loturi etc.). Apoi, brokerul dvs. va confirma oferta CPA și FxRebate este plătit cu 400 USD. Împărțim majoritatea acestei sume cu dvs. (de exemplu, cu 300 USD vă vom credita contul FxRebate). În felul acesta obțineți cashback doar cu o înregistrare!

Ofertă combinată

Există mai multe cazuri când ofertele pot fi combinate. Desigur, atunci când acesta este cazul, este întotdeauna afișat pe pagina brokerului în secțiunea „Tipul ofertei”. De obicei, brokerilor le place să combine oferte CPA și volum de tranzacționare.

Exemplu: Cu un broker avem un parteneriat prin care brokerul va plăti FxRebate 3% din volumul tranzacționării sau 50% din veniturile acestora. De exemplu, tranzacționați mai mult de 5 ori depozitul dvs. (1,000 USD) și ați făcut 200 $ în cashback. Veți primi 150 USD ca CPA și, de asemenea, 100 USD ca volum de tranzacționare, în contul FxRebate.

Bonus FxRebate

Bonusul este atunci când nu primiți nicio compensație ca rebate (CPA sau volume de tranzacționare), dar primiți ceva de la FxRebate pe care nu l-ați primi dacă v-ați fi înregistrat pe cont propriu (Strategii de tranzacționare, Soluții automate de tranzacționare (EAs), alte materiale educative, etc.).

Exemplu: Puteți obține gratuit pentru o anumită perioadă să încercați unele dintre software-urile de tranzacționare dezolvate și testate în timp de partenerii FxRebate.

* Toate exemplele de aici au doar scop informativ și nu pot fi considerate oferte.