Trive
Spread-uri reduse începând de la 0.0 pips fără comision
Promoții inclusiv bonusuri de bun venit până la 50.000 USD bonus în marjă și alte programe de fidelizare a clienților
Serviciul de tranzacționare de copiere le permite clienților să investească în strategii dovedite realizate de traderi experți și să ia parte din profit
Finanțare diversă opțiuni și gestionarea securizată a fondurilor
 Procesul simplificat permite clienților să finalizeze deschiderea contului în doar 10 minute asigurându-se că pot începe rapid tranzacționarea și pot valorifica oportunitățile de pe piață
 Echipa de cercetare dedicată oferă în mod constant informații valoroase clienților
 Trive oferă cercetări zilnice/săptămânale/lunare materiale - inclusiv rapoarte cuprinzătoare de analiză fundamentală

Trive - Informații Generale


Rate de Rebate

Instrumente

Tipuri de cont

Standard

Raw

ECN Zero

VIP

FX Majore 1 (USDJPY, EURUSD)

8 USD per lot 3 USD per lot 3 USD per lot 3 USD per lot

FX Majore 2 (AUDCAD, EURGBP, AUDJPY, USDCAD, NZDUSD, GBPUSD)

11 USD per lot 3 USD per lot 3 USD per lot 3 USD per lot

FX Minore (NZDJPY, EURJPY, CADJPY, NZOCAD, EURCAD, NZDCHF, AUDUSD, GBPCAD, USDCHF, EURCHF, CADCHF, GBNPY, CHFJPY, GBPAUD, AUDCHF, EURNZD, USDCNH, USDDKK, AUDNZD, EURAUD, GBPCHF, USDMXN, USDSGO)

13 USD per lot 3 USD per lot 3 USD per lot 3 USD per lot

FX Exotice (GBPNZD, USDNOK, USDZAR, USDCZK, USDHUF,EURCZK, EURCNH,USDSEK, USDTRY, EURTRY USDPLN, AUDHKD, EURDKK)

25 USD per lot 5 USD per lot 5 USD per lot 5 USD per lot

Aur (toate perechile cu XAU)

15 USD per lot 9 USD per lot 9 USD per lot 9 USD per lot

Argint (toate perechile cu XAG)

45 USD per lot 28 USD per lot 28 USD per lot 28 USD per lot

Mărfuri Futures (BRENT, WTI)

1 USD per lot 1 USD per lot 1 USD per lot 1 USD per lot

Mărfuri Spot (BRENTSPOT, WTISPOT)

1 USD per lot 1 USD per lot 1 USD per lot 1 USD per lot

Mărfuri 2 (NATGAS, HGC)

25% din spread 25% din spread 25% din spread 25% din spread

Indici

25% of spread 25% din spread 25% din spread 25% din spread

Acțiuni

25% din spread 25% din spread 25% din spread 25% din spread

Cripto

25% din spread 25% din spread 25% din spread 25% din spread
Opțiuni de plată ►Rebate-uri lunare în contul FxRebate ►Rebate-uri lunare în contul FxRebate ►Rebate-uri lunare în contul FxRebate ►Rebate-uri lunare în contul FxRebate

 

Note

 1. Rebate-urile sunt calculate pentru un lot întreg tranzacționat (100,000 unități) pentru Forex (Toate perechile valutare), (100 oz) pentru Aur, (5,000 oz) pentru Argint, (100 bar) pentru Petrol, (10 contracte) pentru Indici, (10 acțiuni) pentru Acțiuni și (10 unități) pentru Cripto.
 2. Trive își rezervă dreptul de a nu plăti rebate-uri pentru tranzacțiile în care clienții lor au intrat și ieșit dintr-o poziție, fie direct, fie indirect prin acoperire, în mai puțin de 2 minute.
 3. Pentru informații privind rebate-urile altor instrumente de tranzacționare vă rugăm să ne contactați la office@fxrebate.ro.

Trive Prezentare Generală

Trive Financial Holdings, cu sediul în Țările de Jos, este un grup de companii financiare care furnizează servicii globale de investiții, credit, bancare, administrare de fonduri și asigurări.

Trive Investment B.V. oferă servicii de investiții prin intermediul platformei sale de investiții. Are filiale deținute în totalitate pe întreg globul, din Statele Unite până în Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Indonezia, Australia și Asia de Sud-Est. Susținând încrederea a zeci de mii de investitori, companiile numite Trive dețin licențe de la autorități de reglementare recunoscute din întreaga lume, inclusiv Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din Regatul Unit, Autoritatea de Reglementare a Industriei Financiare (FINRA) din Statele Unite, Australia Securities and Investments Commission (ASIC) din Australia, Malta Financial Services Authority (MFSA) din Malta, Central Bank of Hungary (Magyar Nemzeti Bank) din Ungaria, Capital Markets Board (CMB) din Turcia, Commodity Futures Trading Regulatory Agency (BAPPEBTI) din Indonezia, Financial Sector Conduct Authority (FSCA) din Africa de Sud, Financial Services Commission (FSC) din Mauritius și Financial Services Commission (FSC) din Insulele Virgine Britanice.

Oferind investitorilor asistență agilă pentru clienți și experiență bogată în investiții, Trive se angajează în inovarea constantă bazată pe nevoile clientului. Trive continuă să evolueze continuu pentru a face față provocărilor pieței și pentru a oferi un avantaj competitiv într-un mediu de investiții în continuă schimbare.

Trive Credit B.V., oferă servicii de creditare digitală în Europa și Australia. Utilizează tehnologia de evaluare a creditelor bazată pe inteligență artificială pentru un proces de împrumut digital fără întreruperi. Segmentul său principal de clienți este format din persoane care au nevoie de împrumuturi pe termen scurt și mediu, care apreciază viteza, transparența și comoditatea serviciului.

Trive Bank oferă o experiență digitală cuprinzătoare pentru cei care caută soluții rapide pentru nevoile lor financiare. Derivându-și puterea infrastructurală de la Trive Financial Holding, produsele oferite de Trive Bank sunt în principal împrumuturi de consum, linii de credit suplimentare și servicii bancare digitale.

Trive Portföy este o companie de administrare a activelor supusă supravegherii reglementare a CMB. Activitățile organizației includ supravegherea fondurilor mutuale și furnizarea de servicii private de administrare a portofoliului investitorilor. Compania de servicii de investiții Trive Yatırım și firma de brokeraj TFG Istanbul sunt, de asemenea, autorizate și reglementate de CMB.

Trive Sigorta oferă servicii de brokeraj în asigurări, corporațiilor, persoanelor fizice și IMM-urilor din întreaga Turcie. Procură polițe de asigurare pentru clienții săi de la diverși asigurători în cele mai avantajoase condiții. Compania deține licențe de intermediere de la Agenția de Supraveghere și Reglementare a Asigurărilor și Pensiilor Private (SEDDK/IPPRS) pentru viață, non-viață și reasigurare.


Trive Detalii
Denumirea Companiei Trive International Ltd., Trive Financial Services Malta Limited, Trive South Africa (Pty) Ltd, Trive New York LLC, Trive Financial Services UK Limited, Trive Financial Services Australia Pty Ltd., Trive Financial Services Ltd.
Țara Țările de Jos
An Înființare 2012
Sediu Principal Insulele Virgine Britanice, Malta, Regatul Unit, Africa de Sud, Australia, Statele Unite ale Americii
Sedii Secundare Cambodgia, China, Indonezia, Malaezia, Thailanda, Vietnam, Turcia, Germania, Spania
Angajați 400+
Licență BVI FSC SIBA/L/14/1066, MFSA (MiFID) CRES-IF-5048, FSCA ZA FSP No. 27231, FINRA CRD No. 21946, FCA UK 501320, ASIC AFS 424122, FSC MU GB21026295
Autorități de Reglementare FCA UK, ASIC, MFSA, FSCA ZA, FSC MU, BVI FSC, BAPPEBTI, CMB, CNMV, BaFIN, MNB, FINRA
Clienți SUA Nu
Clienți Japonezi Da
Clienți Europa Da
Clienți Canadieni Da
Țări Restricționate Iran, Coreea de Nord, SUA, Turcia, Malaezia

Autoritate de Reglementare
Agenție Comisia de Servicii Financiare a Insulelor Virgine Britanice
Prescurtare Denumire Reglementator BVI FSC
Țara Insulele Virgine Britanice
Capitalizarea Minimă USD 100,000
Legislație Privind Conturile Individuale Nu
Descriere

Comisia pentru Servicii Financiare din Insulele Virgine Britanice este unicul organism de reglementare a serviciilor financiare al teritoriului.

Comisia pentru Servicii Financiare este agenția responsabilă pentru autorizarea și licențierea companiilor sau persoanelor care doresc să întreprindă afaceri în domeniul serviciilor financiare, pentru monitorizarea mediului în care se desfăsoară aceste servicii financiare și pentru a proteja participanții împotriva oricărui serviciu ilegal sau neautorizat care este oferit în și pe teritoriul Insulelor Virgine Britanice.

Vizitează website
Agenție Autoritatea de Servicii Financiare a Republicii Malta
Prescurtare Denumire Reglementator MFSA (MiFID)
Țara Malta
Capitalizarea Minimă EUR 730,000
Legislație Privind Conturile Individuale Da
Descriere

MFSA este singurul reglementator pentru activități privind serviciile financiare în Malta. Acesta reglementează și supervizează instituțiile financiare și de credit, fondurile de investiții, de hedging respectiv firmele de asigurări și de asemenea activitatea Depozitarului Central.

MFSA emite note de recomandare, monitorizează dezvoltarea locala și internațională, lucrează împreună cu părțile implicate în problemele legislative și joacă rolul principal în formare profesională. Încurajează standarde ridicate de conformitate și gestionează departamentul de protecție a consumatorilor.

Vizitează website
Agenție Comisia de Supraveghere Financiară din Africa de Sud
Prescurtare Denumire Reglementator FSCA ZA
Țara Africa de Sud
Capitalizarea Minimă N/A
Legislație Privind Conturile Individuale Da
Descriere

FSB este o instiuție independentă, înființată să supravegheze sector financiar non-bancar în interesul public, susținută în totalitate de către taxele și impozitele percepute în industrie.

După mai bine de 20 de ani de reglementare a sectorului financiar non-bancar al Africii de Sud, FSB a devenit o autoritate recunoscută în sectorul său de activitate atât la nivel local cât și internațional. De-a lungul timpului a contribuit la stabilitatea industriei în timp ce își îndeplinea mandatul de a proteja consumatorul de produse și servicii financiare.

Vizitează website
Agenție Autoritatea de Reglementare a Sectorului Financiar din SUA
Prescurtare Denumire Reglementator FINRA
Țara Statele Unite
Capitalizarea Minimă USD 20,000,000
Legislație Privind Conturile Individuale Da
Descriere

FINRA este cea mai mare agenție independentă ce reglementează sectorul pieței valorilor mobiliare, a tuturor organizațiilor din Statele Unite. Obiectivele FINRA sunt cele de a proteja investitorii americani prin asigurarea unor operațiuni oneste, corecte, din industria valorilor mobiliare.

Fiecare caracteristică a sectorului de valori mobiliare, incluzând registrarea și instruirea participanților la piață, elaborarea și aplicarea de reguli precum și legile federale, evaluarea companiilor implicate în acest sector, educarea și instruirea investitorilor, transmiterea de rapoarte de tranzacționare cât și administrarea forumului de soluționare a disputelor, este acoperită de FINRA. Reglementarea contractelor din piața de capital a Statelor Unite este de asemenea sub incidența și competențele FINRA.

În actualul climat economic global sofisticat, FINRA acționează ca o instituție ce reprezintă interesele investitorilor; activitatea sa este concentrată pentru a asigura soliditatea pieței și țintește către problemele de reglementare a pieței pentru a proteja piața și investitorii.

Vizitează website
Agenție Autoritatea de Supraveghere Financiară din Marea Britanie
Prescurtare Denumire Reglementator FCA UK
Țara Marea Britanie
Capitalizarea Minimă GBP 730,000
Legislație Privind Conturile Individuale Da
Descriere

FCA reglementează industria serviciilor financiare în Marea Britanie.

Obiectivul principal este să asigure stabilitatea și buna funcționare a piețelor financiare astfel încât consumatorii să primeasca un serviciu corect. Acest lucru înseamnă că, industria financiară să funcționeze cu integritate, firmele să ofere clienților produse și servicii corespunzătoare astfel încât consumatorii să aibă încredere că firmele au cele mai bune interese pentru a deservii nevoilor acestora.

Vizitează website

Particularități ale Conturilor de Tranzacționare

Tipuri de Conturi Standard, Raw, ECN Zero, VIP
Depozit Min. 100 USD
Levier Maxim 2,000:1
Mărimea Tranzacție Min. 0.01 loturi
Mărimea Tranzacție Max. 50 loturi
Spreaduri Spread-uri Trive
Tipuri de Spreaduri Spread-uri variabile
Nr. Zecimale ale Prețului 5
Comision 10 USD/ lot pentru conturile ECN Zero, 5 USD/ lot pentru conturile Raw
Rollover (Overnight) Conturi fără swap (overnight)
Nivel de Stop Out 50%
VPS (Server Virtual Privat) Nu

Particularități de Tranzacționare
Modelul de Execuție MM, STP, ECN
Instrumente Tranzacționabile Forex, Metale, Mărfuri, Indici, Acțiuni, Cripto
Ordine OCO Da
Trailing Stops Da
Tranzacționarea cu un Singur Click Da
Permiterea Scalpingului Da
Permiterea Hedgingului Da
Acceptă Tranzacționarea pe Știri Da
Acceptă Expert Advisors Da
Conturi Islamice Nu
Copiere Tranzacții Da

Platforme acceptate

Platforme de Tranzacționare MT4 for Windows, MT4 for macOS, MT4 WebTrader, MT4 Mobile, MT5 for Windows, MT5 for macOS, MT5 WebTrader, MT5 Mobile
Platforme de Mobil MT4 Android, MT4 iOS, MT5 Android, MT5 iOS
Suport API Da
Conturi Administrate Da
Opțiunea pentru Platforme MAM/PAMM Da
Platforme Principale MAM/PAMM Da
Ora Serverului de pe Platformă GMT + 2:00
Schimbarea Automată a Fusului Orar Da
Fusul Orar de Referință Eastern Standard Time (EST)
Conturi Demo Fără Termen de Expirare Nu

Informații Privind Alimentarea Contului

Metode Depunere Transfer Bancar, VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Sticpay, Tether
Metode de Retragere Transfer Bancar, VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Sticpay, Tether
Transferuri de la un Broker la altul Nu
Moneda Contului USD, EUR, GBP
Banca Fondurilor Clienților Multiple Conturi Bancare
Dobândă pentru Fondurile Netranzacționate Nu
Legislație Privind Conturile Individuale Da


Cashback pe volum din operațiuni

În acest tip veți primi rebate în funcție de volumul din operațiunile pe care le faceți. Pe baza acestui fapt, veți genera comision către partenerul dvs. Deoarece vă aflați în rețeaua afiliată FxRebate, vom primi o parte din acest comision pe care îl platiți catre partenerul ales și vă vom trimite majoritatea înapoi, sub formă de rebate. În aceste fel câștigați bani în mod constant atunci când plătiți comision către partenerul dvs.

Află mai multe


Cashback și din cripto

Poți primi cashback și din tranzacționarea de cryptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Ripple, LiteCoin, Tether, etc.


Recenzii

Popularitate Clienți:

Costuri Competitive:

Rating Reglementator:

Rating Utilizatori:

Lasă un Calificativ


Trive Serviciul Clienți

 Asistență NON-STOP

 Limbi: Engleză, Chineză

 Email, Telefon, Chat Live, Messenger, WhatsApp, Skype, Solicitare de a fi Sunat

Contact Trive


Broker

Începeți cu 100.000 USD - Deblocați oportunități pentru succesul dvs. financiar!

De ce să alegeți bonusul nostru de bun venit?

Trive oferă o oportunitate interesantă pentru clienții noi: vă așteaptă un bonus de bun venit de 100.000 USD! Nu este doar un bun venit, este un kickstart pentru a vă face călătoria de tranzacționare și mai plină de satisfacții. Indiferent dacă sunteți un începător sau un trader experimentat, acest bonus vă oferă fonduri suplimentare pentru a vă extinde oportunitățile de tranzacționare.

 1. Bonus generos - Trive oferă bonusuri de până la 100.000 USD, oferindu-vă mai mult capital de tranzacționare;
 2. Oportunități diverse de tranzacționare - Indiferent dacă tranzacționați valute, acțiuni, mărfuri sau criptomonede, bonusul Trive poate fi aplicat pe diverse piețe de tranzacționare;
 3. Proceduri simplificate pentru obținerea bonusului - Obținerea bonusului este ușoară – trebuie doar să urmați pașii specificați de Trive și sunteți gata.

Mai multe detalii...


Îmbunătățiți-vă tranzacționarea cu un bonus de marjă de 50.000 USD - Deblocați oportunități pentru succesul dvs. financiar!

Trive oferă o oportunitate unică de a face ca fiecare depunere să conteze și mai mult. Alăturați-vă promoției de bonus în marjă de 50.000 USD și obțineți fonduri bonus suplimentare pentru a vă îmbunătăți experiența de tranzacționare.

 1. Maximizați creșterea depozitului de până la 200%;
 2. Deblocați oportunități de tranzacționare mai mari;
 3. Bonusul care poate fi retras se transformă în fonduri disponibile.

Mai multe detalii...


Trive este provocator - dezlănțuiește recompense de neegalat!

Pătrundeți în lumea îndrăzneață a tranzacționării cu competiția Trive „Trive is Challengers”, unde fiecare tranzacție vă aduce mai aproape de premii extraordinare și bonusuri interesante. Cei mai performanți traderi vor avea experiențe de neegalat.

2 Pax 4D 3N Trip To Germany + Exclusive VIP Tickets to Bayer           04 Leverkusen Match

Locul 1: Călătorie în Germania + bilete VIP exclusive la meciul Bayer 04 Leverkusen

Câștigă o excursie de 4 zile și 3 nopți pentru doi în Germania, inclusiv un bilet VIP exclusiv pentru a experimenta un meci live Bayer 04 Leverkusen. 

Win a 4-day, 3-night trip to Thailand, offering a perfect           blend of adventure and relaxation amid the country's beauty.

Locul 2: Excursie în Thailanda

Câștigă o excursie de 4 zile și 3 nopți în Thailanda, oferind un amestec perfect de aventură și relaxare în mijlocul frumuseții țării.

Gold Bar            worth $2,000

Locul 3: Lingoul de aur în valoare de 2.000 USD

Câștigă lingoul de aur de 28 de grame ca simbol tangibil al priceperii și succesului în tranzacționare.

Enhance your weekly trading with a $50 losable bonus.

În plus: Bonus de 50 USD ce poate fi pierdut

Îmbunătățiți-vă tranzacționarea săptămânală cu un bonus de 50 USD care poate fi pierdut.

Concursul „Câștigă visul”, deschis clienților și brokerilor introductivi fără depozite minime în perioada 1 februarie - 31 martie 2024, vine cu recompense interesante. Cele mai bune rezultate includ:

 1. Primul loc: excursie de 4 zile și 3 nopți pentru doi în Germania, cu un bilet VIP pentru meciul Bayer 04 Leverkusen în direct;
 2. Locul al doilea: excursii de 4 zile și 3 nopți pentru doi în Thailanda;
 3. Locul al treilea: asigurarea unei lingouri de aur de 28 de grame;
 4. În plus, primii cinci traderi cu cele mai mari volume săptămânale vor primi un bonus ce poate fi pierdut de 50 USD.

Dincolo de a fi o platformă de tranzacționare, concursul se desfășoară ca o poartă către experiențe extraordinare și recompense tangibile pentru toți participanții. Călătoria să fie la fel de împlinitoare ca destinația.

Mai multe detalii...


Înveți despre investiții pe piețele financiare?

La FxRebate gasești partenerul care ți se potrivește cel mai bine.

Discută cu un consilier FxRebate despre programul de educație!!