Tranzactionarea forex, a contractelor futures, optiunilor, metalelor pretioase si a altor produse over-the-counter sau nereglementate comporta un nivel ridicat de risc si e posibil sa nu se potriveasca tuturor investitorilor.

Centru de Ajutor

Termeni și condiții

1. GENERALITĂȚI

1.1. Acest acord stabilește Termenii și Condițiile care se aplică în cazul utilizării site-ului exclusiv pentru clienți, adică acele persoane fizice sau juridice care utilizează serviciile și produsele noastre fără ca acest lucru să poată fi atribuit activității lor comerciale sau profesionale.

1.2. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un serviciu interactiv pe internet, care constă în servicii de informare, conținut și publicitate, promovate de către SC FINANCIAL TRADING ART SRL pentru parteneri sau comercianți care oferă comisioane/ rebate-uri/ cashback și discounturi pentru bunurile sau serviciile comercializate de către aceștia.

1.3. Utilizatorul a luat la cunoștință că, deși internetul este adesea un mediu sigur, există înteruperi sau probleme care țin de serviciile de internet care sunt în afara controlului SC FINANCIAL TRADING ART SRL, iar acesta nu poate fi găsit responsabil pentru orice pierderi de date în timpul transmiterii informațiilor pe Internet. Desi obiectivul SC FINANCIAL TRADING ART SRL este să facă site-ul accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, site-ul ar putea fi indisiponibil din când în când pentru orice motiv, incluzând – fără să se limiteze la – mentenanță și verificări tehnice. SC FINANCIAL TRADING ART SRL face toate eforturile dar nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de pe www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu conțin viruși sau alte informații cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SC FINANCIAL TRADING ART SRL fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informațiilor de pe site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe website sau al actualizării diverselor pagini ale website-ului. SC FINANCIAL TRADING ART SRL nu își asumă răspunderea pentru calitatea bunurilor și a serviciilor postate pe www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu, în cazul în care acestea sunt furnizate de terțe părți.

1.4. Prin prezenta, se înțelege că aveți vârsta legală de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest site. Accesând și utilizând în contiunare site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între dumneavoastră și SC FINANCIAL TRADING ART SRL sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni și Condiții.

2. DREPTURI DE AUTOR

2.1. Acesta este un site oficial al SC FINANCIAL TRADING ART SRL. Drepturile de folosire a mărcii fxrebate aparțin SC FINANCIAL TRADING ART SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelui www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu, în formă directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fără permisiunea prealabilă scrisă a SC FINANCIAL TRADING ART SRL este interzisă și se pedepsește conform legii. SC FINANCIAL TRADING ART SRL deține titlul deplin și complet asupra fișierelor, pozelor și materialelor publicate pe Website, cu excepția celor provenite de la partenerii FINANCIAL TRADING ART SRL, precum și toate drepturile de proprietate intelectuală ce decurg din acestea. Nu aveți permisiunea să comercializați, redistribuiți sau reproduceți aceste materiale, nici să le decompilați sau modificați structura. 

2.2. Cu toate acestea, prin publicarea de materiale sau texte pe website-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu utilizatorii acordă dreptul de a folosi, modifica, reproduce, difuza sau distribui conținutul transmis de ei, exclusiv pe website-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu precum și pe platformele de promovare asociate.

3. SECURITATE

3.1. La utilizarea site-ului sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (numele de utilizator și parola) și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/ acțiunile desfășurate pe site cu contul și parola dumneavoastră. În cazul în care confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat SC FINANCIAL TRADING ART SRL pentru a bloca accesul la cont și a vă genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operațiuni neautorizate ca utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului ș.a.m.d. asupra site-urilor www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu, vor fi pedepsite conform legii.

4. NOTIFICARI PENTRU UTILIZATORI

4.1. Ca utilizator, înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele responsabilități:

  • să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră;
  • să mentineți și înnoiți, atunci cand este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte și complete.

4.2. Ca utilizator, vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:

  • să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem sau orice informație care este parte componentă a acestui sistem;
  • să publicați materiale cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații interzise de prevederile legale în vigoare;
  • să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare.

4.3. În cazul în care datele furnizate de utilizatori se dovedesc a nu fi reale, inexacte sau incomplete, SC FINANCIAL TRADING ART SRL, prin angajații săi, poate suspenda sau inchide definitiv contul respectivului utilizator, orice încercare ulterioara de inscriere pe www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu nefiind permisă.

4.4. Informațiile furnizate către website, sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (primirea de comisioane din partea partenerilor conform contractelor de marketing încheiate și oferirea de rebate-uri clienților, aferente serviciilor contractate de la parteneri, înștiițarea în legatura cu anumite promoții ce țin strict de interesul clienților, precum și achiztionarea produselor de pe website), conform legilor in vigoare. Site-urile www.fxrebate.ro si www.fxrebate.eu nu furnizează detaliile dumneavoastră unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu va face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

4.5. Utilizatorii pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura website-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală ale SC FINANCIAL TRADING ART SRL sau ale unor terțe părți și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailing-uri în masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresa de e-mail falsă sau să impersonați o altă persoană sau entitate. SC FINANCIAL TRADING ART SRL își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

4.6. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail și toate datele personale furnizate către www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu prin închiderea contului creat pe website.

4.7. SC FINANCIAL TRADING ART SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

4.8. SC FINANCIAL TRADING ART SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura website-urilor care pot fi accesate prin legături de pe website-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu. Pentru respectivele website-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii website-urilor în cauză. 

4.9. SC FINANCIAL TRADING ART SRL va plăti comisionul de afiliat la discreția sa, în cazul în care clienții aflați sub un afiliat negociază contracte preferențiale direct cu partenerii.

4.10. Este interzisă înregistrarea, primirea oricărui tip de plată și utilizarea oricăror servicii oferite de SC FINANCIAL TRADING ART SRL prin intermediul platformei web www.fxrebate.ro, atât pentru cetățeni, cât și pentru rezidenții din următoarele țări: România sau a oricăror altor țări care se află sub restricții legislative în ceea ce privesc serviciile oferite de SC FINANCIAL TRADING ART SRL. Orice tentativă de înregistrare care incalcă aceste restricții va fi restricționată imediat de către administratorii platformei www.fxrebate.ro fără a permite clienților să aibă acces la serviciile SC FINANCIAL TRADING ART SRL.

5. TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SERVICIILOR ȘI PRODUSELOR

5.1. De pe website-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu, clienții  pot beneficia de rebate-uri în urma activității derulate pe site-urile partenerilor cât și de reduceri cu privire la servicii și produse ale altor comercianți (Parteneri). Partenerul care prestează serviciile sau produsele indicate pe website sunt numai parteneri mentionați. Site-urile www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu însăși nu datorează prestarea serviciilor sau livrarea produselor menționate. SC FINANCIAL TRADING ART SRL nu răspunde de eventualele probleme și defecțiuni ale produselor/ serviciilor cumpărate de la terți. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina comercianților sau partenerilor sau a service-ului autorizat de aceștia. Valoarea maximă a daunelor ce poate fi plătită de SC FINANCIAL TRADING ART SRL oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate deja de la partener, suma ce va fi rambursată integral pe cheltuiala www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu.  

5.2. Procurarea unui produs sau serviciu prin website-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile din acest document.

5.3. Pentru a putea beneficia de orice comision/ rebate sau discount, este necesar să vă faceți un cont, ca să vă putem oferi acces facil la dovada produselor și serviciilor achiziționate, pentru a putea monitoriza achizițiile dvs. trecute, modifica preferințele dumneavoastră și pentru a vă asigura utilizarea eficientă a serviciilor și produselor.

5.4. Toate vânzările pe website-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu sunt finale, iar toate comisioanele/ rebate-urile/ cashback-urile sau discounturile procurate prin www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu sunt subiectul termenilor și condițiilor menționate mai sus.

6. REVOCAREA

6.1. Clientul are dreptul de a notifica în scris SC FINANCIAL TRADING ART SRL sau furnizorii săi că renunță la serviciile acestora, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în orice moment.

6.2. Orice astfel de cerere/ notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@fxrebate.ro sau office@fxrebate.eu.

7. REVIZUIREA ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII

7.1. SC FINANCIAL TRADING ART SRL, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-urilor www.fxrebate.ro și www.fxrebate.eu poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască Termenii și Conditiile prin actualizarea lor. Sunteți obligat să respectați oricare astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagina a website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință notificările actualizate.