Centru de Ajutor

Declarația de misiune în rebate

DECLARAȚIA NOASTRĂ DE MISIUNE STIPULEAZĂ CLAR


  • FINANCIAL TRADING ART SRL nu va interveni niciodata in serviciile prestate de către partenerii săi; 
  • Vom căuta să vă furnizăm cel mai mare nivel de rebate disponibil pe piață;
  • În cazul în care partenerul ales de dvs. crește comisioanele plătite către FxRebate, noi vom crește rebate-urile plătite către dvs.

SUNTEM AICI PENTRU A VĂ AJUTA ÎN A GĂSI CEL MAI BUN PARTENER PENTRU NEVOILE DUMNEAVOASTRĂ


Intrați în contact cu noi pentru a afla mai multe prin suport live sau accesând altă modalitate de contact.

OFERIM CELE MAI MARI REBATE-URI


Avem încrederea că oferim cele mai bune și legitime niveluri de rebate disponibile în piață. În cazul în care găsiți mai bine în altă parte, contactați-ne și le vom egala. În cazul în care partenerul ales de dvs va crește comisioanele plătite către noi, vom crește și noi rebate-urile plătite catre dvs.

OFERIM CEA MAI MARE VARIETATE DE PARTENERI


Avem încrederea că vă putem oferi un rebate pentru orice partener care este în prezent pe piață. Adăugam în mod constant noi parteneri. În cazul în care ați găsit un partener care nu se află în prezent în oferta noastră, contactați-ne și vom găsi o modalitate de a-l avea disponibil pentru dvs. Vizitați partenerii pe care îi oferim în prezent în: lista partenerilor cu rebate.

OFERIM CEL MAI BUN SERVICIU DE RELAȚII CU CLIENȚII


FxRebate este condus oameni cu experiență vastă în marketing și piețe financiare. Am experiment toate urcușurile și coborâșurile pe care le oferă această industrie. În cazul în care aveți o problemă specifică, o întrebare sau nelămurire, sau pur și simplu doriți să vorbiți cu oameni cu aceeași gândire, luați legătura cu noi fie prin suport live sau accesând altă modalitate de contact. Va fi plăcerea noastră să vă discutăm cu d-voastră.