Centru de Ajutor

Declarația de misiune în rebate

DECLARAȚIA NOASTRĂ DE MISIUNE STIPULEAZĂ CLAR


  • Nu vom modifica niciodată spread-urile, comisioanele, serviciile sau execuția broker-ului ales de dvs;
  • Vom căuta să vă furnizăm cel mai mare nivel de rebate disponibil pe piață;
  • În cazul în care brokerul ales de dvs. crește rebate-urile pe care ni le plătesc, noi vom crește rebate-urile plătite către dvs.

SUNTEM AICI PENTRU A VENI ÎN ÎNTÂMPINAREA NEVOILOR DVS DE TRANZACTIONARE


Intrați în contact cu noi pentru a afla mai multe prin suport live sau accesând altă modalitate de contact.

OFERIM CELE MAI REDUSE SPREAD-URI


  1. Nu vom crește niciodată spread-urile oferite de brokerii pe care îi vedeți pe site-ul FxRebate. Unii furnizori de rebate vor afișa rate de rebate mari oferite către dvs. Cu toate acestea, la o privire mai în amănunt veți observa că au făcut acest lucru crescând în mod direct spread-ul sau comisionul cu broker-ul. De exemplu, dacă un broker are un spread standard de 2 pips pe eur/usd, un referal poate cere brokerului să crească spread-ul la 3 pips – așadar veți vedea 3 pips de fiecare dată când tranzacționați. Brokerul plătește referalului aceasta diferență, adică un rebate de 1 pip, pe lângă rebate-ul standard.
  2. Noi nu facem acest lucru și nu-l vom face niciodată. Indiferent care este spread-ul standard oferit de broker, acela va fi spread-ul pe care vi-l oferim. Prin economiile de scală și poziția noastră puternică de negociere, noi obținem un rebate din nivelul spread-ului standard al broker-ului. Din acesta, cea mai mare parte o transmitem către dvs. sub forma de rebate.
  3. Vă asigurăm că nu vom crește niciodată niciun spread, ca să puteți obține cu adevărat cel mai bun spread net de la brokerul ales de dvs.

OFERIM CELE MAI MARI REBATE-URI


Avem încrederea că oferim cele mai bune și legitime niveluri de rebate disponibile în piață. În cazul în care găsiți mai bine în altă parte, contactați-ne și le vom egala. În cazul în care brokerul ales de dvs va crește rebate-urile plătite către noi, vom crește și noi rebate-urile plătite catre dvs.

OFERIM CEA MAI MARE VARIETATE DE BROKERI


Avem încrederea că vă putem oferi un rebate pentru orice broker care este în prezent pe piață. Adăugam în mod constant noi brokeri. În cazul în care ați găsit un broker care nu se află în prezent în oferta noastră, contactați-ne și vom găsi o modalitate de a-l avea disponibil pentru dvs. Vizitați brokerii pe care îi oferim în prezent în: lista brokerilor cu rebate.

OFERIM CEL MAI BUN SERVICIU DE RELAȚII CU CLIENȚII


FxRebate este condus de traderi pentru traderi. Am experiment toate urcușurile și coborâșurile pe care le oferă tranzacționarea! În cazul în care aveți o problemă specifică, o întrebare sau nelămurire, sau pur și simplu doriți să vorbiti cu traderi cu aceeași gândire, luați legătura cu noi fie prin suport live sau accesând altă modalitate de contact. Va fi plăcerea noastră să vă ajutăm.