Centru de Ajutor

Cum se plătesc rebate-urile sau comisioanele de afiliere?

Deoarece avem de-a face cu foarte mulți clienți din foarte multe țări diferite, trebuie să acoperim o gama larga de opțiuni. Iată opțiunile noastre de plată:

Opțiunile de rebate-uri variază pentru fiecare partener:

Rebate-uri lunare în contul clientului

Plățile sunt creditate și trimise automat până la data de 12 ale lunii pentru operațiunile lunii anterioare. Pentru afiliații noștri, aceasta este singura opțiune pe care o pot folosi pentru a primi comisioanele cuvenite pentru faptul ca ne-au adus alți clienți.

În acest caz, plățile lunare pot fi achitate prin Transfer Bancar, Paypal, Skrill, Neteller, Fasapay, Wise. Bitcoin, Ethereum, Tether. Unele metode de plată, cum ar fi Transferul Bancar, conțin comisioane (luate de furnizorii noștri de plată - FxRebate percepe 0 comisioane pentru retrageri) și adesea clienții stabilesc o suma minimă de plată, pentru a acumula rebate-uri și a retrage rebate-urile lor mai rar decat lunar, odată ce ating acea suma dorită, în acest fel diminuând comisioanele bancare ale procesatorilor de plăți. Mai multe metode de plată vor fi disponibile în curând. Pentru mai multe informatii ne puteți contacta la office@fxrebate.ro.

Reducere de spread sau comision

Clientul primește de fapt comisioane și / sau spread-uri reduse. Această este o optiune interesantă oferită de unii dintre partenerii noștri de top.

Rebate plătit direct în contul deschis la partener

Rebate-ul este creditat direct în contul deschis la partener, de obicei după finalizarea unei operațiuni dar poate fi adăugat și între 1-7 zile după închiderea operațiunii. Aceasta este o altă opțiune interesantă oferită de unii dintre partenerii noștri.