Centru de Ajutor

Program Rebate-uri

Da. Postura unică în care ne aflăm în relație cu partenerii noștrii și marimea noastră ne permite să primim rebate-uri chiar dacă aveți deja o relație contractuală cu aceștia. Tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți un cont la FxRebate, să adăugați în contul de client deschis la FxRebate, contul existent deschis la partener iar noi ne vom ocupa de restul. Nu vor exista timpi morți sau întreruperi în operațiunile dumneavoastră.
Nu. Din motive legale nu putem primi notificări despre balanța contului dumneavoastră sau despre istoricul operațiunilor, decât dacă dumneavoastră decideți asta. Contul dumneavoastră este protejat prin parolă și doar dumneavoastră îl puteți accesa. Noi doar obținem un venit din faptul că v-am recomandat partenerului și va trimitem mai departe dumneavoastră rebate-ul corespunzător.
Da. Noi lucrăm cu anumiți parteneri care din motive legale sau de alta natură nu sunt listați pe site-ul nostru dar pentru care putem furniza rebate-uri. În plus, putem adăuga companii partenere, așadar ne puteți contacta pentru a adăuga o anumită companie parteneră pe care dvs. doriți să o utilizați. Acestea fiind spuse, suntem atenți la companiile cu care lucrăm și nu vom adăuga orice partener doar pentru a ne face publicitate cu paleta larga de parteneri pe care o avem. Avem foarte mulți ani de experientă în marketing și în industria financiară și cea a investițiilor și cunoaștem multe companii care înșeală și fură de la clienți. Nu avem și nu vom avea niciodată legături cu astfel de companii.
Se pot întâmpla și greșeli dar vom analiza fără nici o problemă din nou suma depusă. Puteți pur și simplu să ne contactați la support@fxrebate.ro cu o cerere pentru investigarea situației. De asemenea puteți să adăugați informații suplimentare în contul de client FxRebate.
Veți primi rebate-urile înainte emiterii plății, așadar balanța contului va fi pozitiva. Rebate-urile pot fi emise în orice interval de la câteva ore până la câteva zile inaintea emiterii plății. Plățile vor apărea aproape imediat după ce au fost efectuate, iar balanța contului se va diminua cu suma plătită.
Nu există venituri minime pe care trebuie să le generați pentru a primi rebate-uri. În cazul în care ați selectat o metoda de plată care necesită o suma minimă pentru a fi trimisă iar balanța contului dumneavoastră este sub această sumă minimă, cererea dumnevoastră de retragere va fi respinsă și veți fi sfătuit să faceți o nouă cerere de retragere, utilizând o altă metodă de plată.
Instrucțiunile pentru deschiderea unui cont la oricare din parteneri au scopul ca partenerul să ne recunoască drept referal al dumneavoastră. Acest lucru ne permite să colectăm un comision pentru serviciile pe care le achiziționati de la acesta, pe baza faptului că v-am "introdus" pe dumneavoastră drept client. Acest comision este ulterior utilizat pentru a vi-l transmite dumneavoastră sub formă de rebate. Atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, putem să asociem contul(urile) deschise la parteneri cu informațiile metodelor de plată furnizate.
Puteți să verificați independent statutul nostru de partener cu firmele cu care avem parteneriate. Cu multe dintre companii lucrăm de ani de zile. Oferim de peste 12 ani rebate-uri clienților noștrii și veți găsi cu ușurință clienți care au utilizat serviciile noastre și care vă pot spune din experiența personală cum ne desfășurăm activitatea. De asemenea puteți citi unele dintre comentariile clienților noștri atât pe website-ul nostru cât și pe forumul de specialitate ForexPeaceArmy.
Fiecare client, indiferent cât de mare sau mic este, va primi rebate-uri.
Fiecare partener are un set anume de specificații, așadar trebuie să vă uitați atent la detaliile furnizate de partener. Cu toate acestea, fiecare instrument este tratat în același mod. Primiți rebate-uri pentru toate instrumentele și serviciile utilizate. Dacă există instrumente sau servicii pentru care nu puteți primi rebate-uri, vom specifica acest lucru în cadrul site-ului nostru.
Meritați acest rebate. Nu contează rezultatele investițiilor dvs. sau dacă utilizați activ sau doar uneori serviciile unui partener, sunteți eligibil pentru rebate dacă deschideți un cont de tranzacționare prin noi. Considerați-l ca un profit suplimentar, sau ca o "zonă tampon" în activitatea dvs. Veți fi surprins cât de repede se acumulează venitul. Un client activ ar putea primi în medie 5% suplimentar din valoarea serviciilor contractate, în fiecare lună. Asta înseamnă un profit în plus de 5% pentru niciun efort suplimentar!
Sigur ca da. Nu există nicio diferența între modul normal în care evaluați și luați în considerare un partener. De fapt, vă putem ajuta ca acest proces să fie mai ușor pentru dumneavoastră, putând să deschideți un cont demo utilizând un link de la partener, direct de pe site-ul nostru.
Da, astfel FxRebate vă aduce încasări de 100% din toate tranzacțiile pe care le efectuați nefiind corelate cu profitabilitatea acestora.
Da! Nu contează dacă câștigați sau pierdeți. Fiecare operațiune vă aduce un rebate.
Da. Primiți rebate pentru fiecare operațiune efectuată, fie ea câștigătoare sau pierzătoare. Veți primi un rebate după ce primim informațiile legate de serviciile contractate de la partenerii nostri, pentru faptul că v-am introdus acestora prin structura noastră.
Niciodată! Spread-urile vor fi EXACT aceleași ca și cele oferite pe site-ul partenerului și sunt aceleași cu cele pe care le-ați plăti în cazul în care ați deschide cont direct pe site-ul partenerului. Singura diferență este că prin deschiderea unui cont prin FxRebate, veți primi rebate-uri!
Atunci când stabilim o relație cu un partener, acesta este de acord să nu crească spread-ul și costurile pentru că dumneavoastră v-ați înregistrat prin noi. Partenerii știu faptul că dacă fac asta, dumneavoastră puteți foarte simplu să vă deschideți cont la unul dintre mulții lor competitori cu care noi avem de asemenea relații de afaceri. De fapt, mulțumită reputației de care ne bucurăm, putem să negociem niște tarife mai reduse cu partenerul ales de dumneavoastră. Vă precizăm încă odată - Veți avea exact aceleași spread-uri, prețuri, execuție și servicii din partea partenerului, pe care le-ați fi avut dacă ați fi ales să nu utilizați serviciile FxRebate. Singura diferență este că veți încasa rebate-uri pentru orice operațiune efectuați!
În secțiunea "Rebate-uri" din contul dumneavoastră de client deschis la FxRebate veți putea vedea toate detaliile rebate-urilor încasate.
Înscrieți-vă pentru un cont gratuit pe site-ul FxRebate la: https://www.fxrebate.ro. Completați toate informațiile din meniul "Profil" apoi verificațivă adresa de email, identitatea precum și adresa. Alegeți un partener și dați click pe link-ul sau pe pictograma sa, apoi urmați instrucțiunile de pe pagina următoare. Dacă observați un câmp denumit "referred by" (referal/recomandat de) scrieți în el "FxRebate" sau numărul de referal al FxRebate în cazul în care acesta este precizat pe site, în cazul în care nu sunteți îndrumat altfel. După ce ați deschis contul la partener, intrați pe site-ul nostru și autentificați-vă.  În contul dumneavoastră de client, în meniul "Brokeri" selectați opțiunea "Adaugă un Cont la Broker" și completați toate câmpurile cerute. Vom primi cererea dumneavoastră cu statusul „În așteptare”. Dupa ce o analizăm, vom schimba statusul în „Confirmat” sau "Respins" în cazul în care contul dumneavoastră nu se află în grupul nostru la partenerul selectat. În acest caz veți primi detalii suplimentare cum puteți să transferați contul sub grupul nostru de partener pentru a primi rebate-uri. Ca și referal, partenerul dumneavoastră ne va plăti înapoi o parte din spread-ul sau comisionul pe care îl plătiți de fiecare dată când efectuați o operațiune. Acest comision este luat din bugetul de marketing al partenerului, așadar spread-ul, costurile și serviciile de care beneficiați rămân aceleași! Vizitați sectiunea "Metode de Plată" și actualizați-vă informațiile referitoare la contul unde doriți să încasați banii. Introduceți cu grijă informațiile corecte. Începeți să utilizați serviciile partenerului, și așteptați să sosească rebate-urile din partea FxRebate! După ce vom primi comisioanele de la partener, FxRebate va evidenția aceste sume în contul dumneavoastră personal în meniul „Rebate-uri”. Apoi în secțiunea "Cerere de Retragere", din meniul "Metode de Plată" selectați metoda prin care doriți să fiți plătit, introduceți suma și apăsați butonul "Trimite solicitarea". Cererea de retragere o vom primi cu statusul „În așteptare”, apoi o vom plăti și își va schimba statusul în „Confirmat”. În cazul în care statusul va fi "Respins" vă vom detalia motivele refuzării plăți în secțiunea "Comentariu". Puțeti de asemenea să vedeți statusurile tuturor cererilor de retragere în secțiunea „Cerere de Retragere” din meniul "Metode de Plată".
Un round turn este o tranzacție completă, de cumpărare și vânzare, intrare și iesire, adică de deschidere și de închidere a unei poziții.
Rebate este un termen utilizat pentru orice plată efectuată înapoi la referal, cum este de exemplu FxRebate.ro. Este ceea ce primim de la partenerii nostri (denumit si comision) și este ceea ce primiți dumneavoastră de la FxRebate. Acest rebate vi-l trimitem dumneavoastră, zilnic, săptămânal sau lunar.
Un "pip" este cea mai mică unitate cu care se poate modifica sau mișca o pereche valutară. În perechea EUR/JPY un pip = 0.01, pentru mișcarea de la 109.55 la 109.56. În perechea GBP/USD, un pip este = 0.0001, pentru mișcarea de la 1.5645 la 1.5646.

Subiecte Populare