Centru de Ajutor

Oferta preferențială

Oferta de rebate preferențială pentru clienții ce tranzacționează volume ridicate

FxRebate înseamnă să câștigi cât mai mulți bani posibil. Luăm acest lucru foarte în serios, prin urmare suntem dispuși să facem excepții cu privire la rata de rebate. Știm că există traderi și companii care tranzacționează volume foarte mari, câștigând comisioane de mii de dolari într-o lună. Acești membrii nu au de obicei timp să promoveze FxRebate prietenilor lor sau să obțină avantajele celorlalte promoții. Deci, pentru a fi mai competitivi pentru acești membrii, oferim o ofertă personalizată de rebate.

Negocierea unui acord personalizat de rebate

Oferte preferențiale de rambursare sunt disponibile pentru toți utilizatorii care tranzacționează volume mari și câștigă cel puțin 5,000 USD pe lună. După negocierea unei oferte personalizate, vă stabilim rata de rebate la un procent fix cu care amândoi suntem de acord.

Fixând rata de rebate la un anumit procent, prevenim modificările viitoare ale ratei de rebate. De exemplu, dacă există o lună în care nu ești activ și nu tranzacționezi prea mult, rata de rebate va rămâne neschimbată la sfârșitul lunii, până la următoarea.